Μπάλες γκόλφ, κοσμήματα οικογενιακές φωτογραφίες και ότι άλλο παρατήσαμε στο Φεγγάρι

133

Η κατάκτηση της Σελήνης ήταν σίγουρα μια στιγμή μεγάλου swag για όλη την ανθρωπότητα και ειδικά για εκείνους που έφτασαν και πάτησαν for the first time στην αγνή παρθένα εξωγήινη επιφάνεια της.
Μπορούμε να φανταστούμε πως ο καθένας θα ήθελε να αφήσει το κατιτίς του έτσι για την υστεροφημία  , και πίσω στα 70’s ο σχεδιασμός της αποστολής μάλλον έφτανε (με μερικά σταυρωμένα δάχτυλα) μέχρι το “Πήγαμε – Άντε τώρα να γυρίσουμε” .

Σχετικά με το τι δεν μπορείς να κάνεις στο φεγγάρι η παγκόσμια ελίτ ακόμα δεν έχει αποφασίσει πολύ συγκεκριμένα πράγματα ( Έχουν γίνει συμφωνίες για να μην τοποθετηθουν όπλα μαζικής καταστροφής πάντως, λίγα χρόνια πριν το 1ο Star Wars, τυχαίο;)

Για να μην λέμε πολλά λοιπόν καλή μια πατημασιά αλλά φεύγοντας ίσως να αφήσαμε εκεί κανά δυο πραγματάκια παραπάνω.. Βασικά δεν φαντάζεστε τι σκατά (κυριολεκτικά και μεταφορικά) αφήσαμε

 

(Bonus Gif πριν το βίντεο)

 

Golf
Golfing on Moon

Δείτε το ΄βίντεο με τα 10 πιο παράξενα πράγματα που έχουμε αφήσει στην Σελήνη!
(εκτός το σωρό από διαστημικά σκουπίδια που είτε ρίξαμε επίτηδες είτε απλά τα παρατήσαμε εκεί )

 

Το αγαπημένο μας:
O αστροναύτης Jim Irwin (Apolo 15) άφησε στο φεγγάρι ένα πέτρωμα απο το Oregon. Κατά την εκπαίδευση του εκεί  έγινε φίλος με έναν κάτοικο της περιοχής του έδωσε αφήσει στην επιφάνεια του φεγγαριού. Και έτσι έκανε!