Το USB που καταστρέφει τα πάντα (USB Killer)

    489

    Καταστροφική ιδέα, πανούργα εκτέλεση, ολέθριο αποτέλεσμα.

    Όταν συνδεθεί σε οποιαδήποτε συσκευή, το USB Killer που κυκλοφόρησε το 2016 αντλεί γρήγορα ρεύμα από το υλικό (pc, tablet, playstasion,modems, κινητά) και στη συνέχεια το επιστρέφει με μια εκρηκτική υπερφόρτωση αφήνωντάς την συσκευή στον τόπο. Εύκολοι στόχοι περιλαμβάνουν όχι μόνο υπολογιστές, αλλά και τηλεοράσεις, φωτοτυπικά μηχανήματα και γενικά οτιδήποτε με θύρα USB.

    Η συσκευή, διατίθεται στο εμπόριο ως εργαλείο δοκιμής (και καλά) για τους διαχειριστές που επιθυμούν να προστατεύσουν τα συστήματά τους, κοντά στο 50ρικο κοστίζει και πραγματικά “καίει” τα πάντα σε δευτερόλεπτα, από την πλακέτα μέχρι τις θύρες και ότι καταφέρει να φτάσει. Μέχρι και σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα καίει διάφορα κομμάτια (ρολόγια,ραδιόφωνα, dashboard)

     

    Μπορείτε να δείτε σε ένα κοντινό πλάνο οτι ο μικρός διάολος κουβαλάει χύμα μπαταρίες κάτω απο τα πλαστικά του

    USB “Δεν Μπλέκεις”

    Η Apple είναι μέχρι σήμερα ο μόνος κατασκευαστής που προστατεύει τις συσκευές εναντίον αυτής της πρακτικής (αν και στα βίντεο αρκετά apple τα κακαρώνουν επίσης).

    “Παρά την κατάλληλη προειδοποίηση, και τον χρόνο για να απαντήσουν,« λέει η ομάδα δολοφόνων USB, «η πλειονότητα των κατασκευαστών hardware των καταναλωτών επιλέγουν να μην προστατεύσει τις συσκευές των πελατών τους. Στεναχωριόμαστε πολύ για την έλλειψη σεβασμού για τους πελάτες. ”

    Χαζέψτε και το βίντεο:

     

    Source:
    Fortune.com